quarta-feira, 15 de setembro de 2021

JACAREÍ, 26. JUNI 2021 BUDSKAB FRA VOR FRUE DRONNING OG FREDENS BUDBRINGER VED ÅBENBARINGERNE I JACAREÍ SP BRASILIEN TIL SEEREN MARCOS TADEU

 JACAREÍ, 26. JUNI 2021 


BUDSKAB FRA VOR FRUE DRONNING OG FREDENS BUDBRINGER  


VED ÅBENBARINGERNE I JACAREÍ SP BRASILIEN 


TIL SEEREN MARCOS TADEU 


 


(Maria den Allerhelligste): "Min kære søn Marcos, i dag kommer jeg fra Himlen for at fortælle dig: Glæd dig, fordi du er det udvalgte barn, som jeg har ventet i mere end 550 år på, for at tage min Caravaggio-fremkomst ud af menneskehedens glemsel og foragt og endelig gøre den kendt og elsket af alle mine børn. 


Ja, jeg har ventet i mere end 550 år på endelig at føde det udvalgte udvalgte barn, som jeg og Herren har udvalgt, og som ville tage mit Caravaggio-budskab ud af glemslen og gøre dette budskab kendt i sin helhed for alle mine børn. 


Ja, det gjorde du med den film, du lavede af min Caravaggio-fremvisning. Ja, du fjernede et meget smertefuldt sværd, der havde siddet fast i mit hjerte i mere end 550 år, uden at nogen ønskede at tage det væk. 


Og mens alle andre gik efter deres egne egoistiske og smålige egeninteresser, tog du dig tid, selv om du var syg, til at lave denne film for at trøste mig, for at gøre mit Caravaggio-budskab kendt og efterlevet af alle mine børn. Og for at fjerne endnu et smertesværd fra mit hjerte. 


Tak, mine børn, for dette store kærlighedsværk, som I gjorde for mig og til mig, og for det mest smertefulde sværd, som I tog ud af mit hjerte.  


For din træthed i at lave denne film, som kostede dig så meget, tak! 


For de dage du arbejdede hårdt for at lave denne film for mig, selv når du var udmattet af den hovedpine, du havde om natten, tak! 


Tak for din udholdenhed og din dedikation, da du lavede denne film for at trøste mig og for at gøre mit budskab kendt og efterlevet af alle mine børn! 


For de tårer, du tørrede fra mine øjne, da du lavede denne film for mig, selv om jeg var syg og træt, bekymret og med så mange kors, tak! 


Fortsæt, min søn, gør mit budskab om Caravaggio endnu mere kendt for alle mine børn gennem denne film, som du har lavet. Så at mine børn vil kende mig, elske mig og leve mit budskab. Og så kan jeg lede dem ad den vej af bøn, omvendelse og bod, der fører til frelse. 


Jeg velsigner dig, og jeg velsigner også den far, som jeg har givet dig. Ja, jeg velsigner dig, min kære søn Carlos Tadeu. Jeg gav dig som min søn det barn, som jeg har udvalgt og ventet på i mere end 550 år, for at gøre mit Caravaggio-budskab kendt for alle mine børn, og det lykkedes ham med succes og ros at gøre dette.  


Og i dag hvor mange af mine børn, som aldrig havde hørt om min fremkomst i Caravaggio og derfor ville dø i denne totale uvidenhed, hvis det ikke var for det barn, jeg gav dig. 


Nu kender de mit budskab, lever det perfekt og følger mig på bønnens, omvendelsens og bodens vej. Og alt dette takket være den søn, som jeg gav jer. 


Nu tror de på min godhed, for når de ser mig trøste min lille Gianetta, og også så mange børn, som bad om min hjælp og min moderlige hjælp, og jeg besvarede dem med rungende mirakler.  


Nu tror mine børn på min godhed, min barmhjertighed og min kærlighed, som jeg har åbenbaret i Caravaggio. Alt dette takket være den søn, som jeg gav jer. 


Jeg har givet jer denne søn, som for mig er: den mest elskede, den mest ventede og ønskede i århundreder, så I kan mærke, hvor meget jeg har æret jer, hvor meget jeg har begunstiget jer, og hvor meget jeg værner om jer, fordi jeg har givet jer en uvurderlig skat fra mit hjerte. 


Glæd dig, foren dig mere og mere med den søn, som jeg har givet dig. Jo mere du forener dig med ham, jo mere vil du assimilere den kærlighedsflamme, som han har til mig, og som har fået ham til at gøre så mange store kærlighedsværker for mig. 


Du vil have de samme følelser som ham, tænke som ham, handle som ham, føle behovet for at elske mig. Og at gøre alt for mig, at dedikere hele dit liv til mig ligesom ham, uden at tage lysten til at fortære dig selv i uophørlige flammer af kærlighed til mig nat og dag ligesom ham. 


Og dette vil få dig til at gøre flere gerninger af kærlighed til mig, vil få dig til at brænde mere og mere som en uophørlig flamme af kærlighed til mig. Og således vil I nå den meget høje kærlighedsgrad, som jeg allerede har bragt den søn, jeg gav jer, og som han allerede har rejst sig op til ved jeres anstrengelser, bønner og ofre. 


Og således vil I nå toppen af kærligheden, som er fuldkommen hellighed. 


Jeg velsigner jer og alle mine elskede børn.  


Bliv ved med at bede min rosenkrans hver dag, ved den vil jeg føre jer til kærlighedens højdepunkt, som er helliggørelse. Gennem omvendelsen tog jeg jer ud af verden, gennem helliggørelsen vil jeg tage verden ud af jer, men jeg vil kun gøre det med dem, der ønsker at blive hellige. 


Vær hellige, og I vil nå toppen af den guddommelige kærlighed! 


Jeg velsigner jer alle med kærlighed nu: fra Lourdes, fra Caravaggio og fra Jacareí. 
TELEFONNUMMER TELEGRAM OG WHATSAPP: 00 55 12 98122-4242Nenhum comentário:

Postar um comentário